InterRail Pakkeliste: Dette Skal Du Huske I Backpacken

Skal du på interrail? Vi har samlet 23 gode punkter at huske, når du skal pakke rygsækken og opleve Europa på en helt speciel måde. Se hvad du skal have med i toget her.

Hvad er Interrail? Interrail er en rejseform, hvor man får et Interrail Pass, som tilbyder nogle specielle tilbud til at rejse billigt rundt med et kæmpe tognet i Europa. Her kan du selv designe nogle ruter i enten Vesteuropa, Østeuropa eller Skandinavien alt efter, hvor og hvornår du vil rejse med tog.

Hos TechAndTravel anbefaler vi denne rejseform, da det kan give nogle helt unikke oplevelser. Det kan både være en fantastisk måde at rejse alene eller med sine venner på. Her kan i enten sammen eller alene møde andre spændende mennesker i togene.

Hvorfor tage på InterRail?

Når du rejser med et Interrail pass er det hele op til dig. Du er fri som fuglen, men har en masse fordele når du skal rejse rundt med tog. Du kan derfor lave din rejse utrolig billig, og der er mange på SU, som vælger denne rejseform.

Du kan helt selv bestemme om du vil rejse rundt til alle de fantastiske storbyer i Europa, eller du vil taget toget langs kysterne, hvor der er rig mulighed for at besøge alle de fantastiske strande etc. som Europa har at byde på.

23 ting du skal huske på interrail

Alt efter, hvor lang tid du skal backpacke, samt hvordan du vælger at sammensætte din tur, skal du pakke din taske efter. Vi har selv erfaring med at være på Interrail tur på TechAndTravel, og vi ved derfor, at det er rart, hvis backpacken ikke bliver for stor.

Hvis du skal på en tur, hvor du skal skifte tog mange gange, samt løfte din taske op på bagagehylderne som er placeret over sæderne, er det rart, at tasken ikke er alt for stor og tung. Det er helt individuelt, hvordan man prioriterer sin taske, men vi har lavet en liste på 23 punkter, så man husker de vigtigste ting, når man skal på Interrail.

 1. En god backpack
 2. Pas og interrail pas
 3. Pung med alle dine andre kort og valuta
 4. Forsikringer
 5. Toilettaske
 6. Eventuelt medicin
 7. Mavebælte
 8. Hængelås
 9. Smartphone
 10. Oplader
 11. iPad/tablet
 12. Bog eller Kindle
 13. Håndklæde
 14. Sovepose
 15. Tøj (Husk eventuelt badetøjet)
 16. Sko / Vandresko / flip flops
 17. Briller / Sobriller
 18. Powerbank
 19. Playliste
 20. Kort
 21. Spil og underholdning
 22. Gameboy
 23. GPS

Nogle af tingene kan du klare dig uden, og nogle ting mangler sikkert. Det er utrolig træls at have glemt nogle vigtige ting, når man skal på InterRail. Det er nok de øverste punkter på listen som er de vigtigste alt efter, hvordan du har tænkt dig at rejse. Nogle vælger at tage et telt med, og andre vælger at tage en stor guitar med. Alt er op til dig, men når man rejser med interrail er det fedt, hvis man kan gøre det så minimalistisk som muligt.

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Formula Swiss, som via støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Formula Swiss kan du blandt andet finde økologisk CBD-olie i høj kvalitet. Hvis du vil vide mere om CBD-olie og Formula Swiss kan du besøge deres hjemmeside via dette link: https://dk.formulaswiss.com/ 

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skø…
Læs mere
Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere