Hvad Kan Man Lave I Golden Sands, Bulgarien

Billede: Billede af stokpic fra Pixabay

Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen undtagelse.

Golden Sands har lidt af et ry, ligesom Sunny Beach. Mange tager dertil for at feste og drikke, men det er dog ikke lige så vildt som i Sunny Beach.

Når man er i Golden Sands, så skal man helt sikkert besøge stranden, som er utrolig smuk og en lækker sandstrand. Man kan leje en vandscooter, hvis man godt kan lide fart. Der er også mange turistspots, hvor man kan komme med på en sejltur, blandt andet på de små Banana Boats, som fungerer lidt ligesom river rafting, bare på standen i stedet for på en flod.

Man skal helt sikkert også besøge deres Bazar, hvor man kan købe frisk frugt, grønt og fisk. Der er også boder med håndlavet varer, som flettet tasker og specialsyet tøj.

Hvis man er til bylivet, så findes der utallige restauranter og barer, som serverer lækre og farverige drinks. Du kan feste hele natten, på natteklubberne eller finde en sofistikeret cocktail bar.

Jeg håber ovenstående tekst, kan give inspiration og lyst til at besøge smukke Golden Sands i Bulgarien. Det er helt sikkert et besøg værd og god fornøjelse!

Det indhold du læser i denne tekst, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Sif Jakobsen øreringe. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skø…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere
Selvom man ikke umiddelbart forbinder Danmark med storslået natur, så betyder de…
Læs mere