Hvad Er Den Gyldne Cirkel På Island?

Billede: Pixabay, Free-Photos

Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skønne Island. 

Her kan man få lov til at opleve de de mest betagende steder på Island. Turen foregår i bus, hvor du/I starter med at køre til Geysir. Her opleves Strokkur, gejseren, som skyder en kolonne af vand op i luften hvert 4-8 minut. Den kan skyde vandet op i til 30 meters højde. Den gejser er med til at vise, hvilke kræfter naturen virkelig har.

Herefter går turen til Gullfoss vandfaldet. Dette vandfald bliver skabt af floden Hvíta og flyder ned i en sprække på 32 meter. Vandetfaldet er delt i en tre-trins trappe og har en enorm kraft. Kraften fra vandet er med til at skabe vind og hvis du gerne vil ud på en platform, hvor man kan komme tættere på vandfaldet, så pas på, hvor du går. I de kolde måneder fryser vandet nemlig til is og man kan nemt falde.

Dernæst kommer man på tur i Thingvellir National Park, hvor man kan få lov til at se, hvordan pladerne under jorden bevæger sig nogle få cm. hvert år.

Hele turen ender i Reykjavík, hvor du/I kan gøre jer selv den tjeneste at besøge deres kirke. En helt utrolig smuk bygning, som virkelig hæver sig over byen.

Dette tekstindhold var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber du et stort udvalg af halskæde med bogstav varer. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere
Selvom man ikke umiddelbart forbinder Danmark med storslået natur, så betyder de…
Læs mere