Hav 10 Bøger Med Når Du Rejser, Sådan Her

Når man skal ud at rejse, er et af de store spørgsmål ofte, skal jeg tage en bog med, og hvor mange? Bøger fylder hurtigt i tasken samt de er tunge. Med en Kindle eller en e-bogslæser, kan man hurtigt spare plads og penge. Læs mere om det her.

Hvad er en Kindle? En Kindle er udviklet af Amazon til at være ligesom en iPad eller tablet, men de er blot designet til at læse bøger og andre digitale medier på. De er blandt andet kendt for at have en e-ink Display, som giver en ru overflade, og en følelse af, at man næsten sidder med en rigtig bog.

En af grundene til, at mange stadig foretrækker en bog frem for en iPad eller tablet er, at det simpelthen er rarere at læse en god gammeldags bog, da man hurtigt kan blive træt af at læse på de “skarpe” skærme. Derudover er der også nostalgien i at have en bog, og den forsvinder lidt med en Kindle. Hvorfor skal man så investere i en Kinde?

Er en Kindle pengene værd?

Man skal være lidt at en læsehest, før det kan svare sig at investere i en god Kindle. Med tiden kan man dog både spare penge og især plads, når man skal ud at rejse. Hvis man læser mange bøger, er de ofte billigere, hvis man har et abonnement hos en udbyder, hvor man kan læse alle de bøger man vil.

En Kindle kan være nem at have med i rygsækken, du kan få dem i vandtætte udgaver, samt de vejer og fylder mindre, end hvis man har tænkt sig at have mange bøger med.

Der kan derfor hurtigt være mange fordele ved at have en Kindle, hvor man kan få adgang til mange flere bøger end man ellers ville have haft, og dermed kan man også hurtigere skifte til en ny bog, hvis man er startet på en dårlig.

Der er dog noget nostalgisk ved at have de gode gamle bøger, og noget der er rigtig fedt når man rejser er, at der står forskellige bøger fra alverdens lande, som folk efterlader på vandrehjem og hostels, hvor man ofte kan bytte med den bog, som man eventuelt lige har afsluttet.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for støtten til dette indlæg. Find et enormt udvalg af elektronik og smarte gadgets som bluetooth højttalere, walkie talkies, gaming headsets og meget, meget mere på avXpertens webshop.

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skø…
Læs mere
Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere