9 Uundværlige Ting, Når Jeg Skal Ud At Rejse!

Har du det også med at glemme dine ting, når du skal på farten? En ting er, at man glemmer sine nøgler. Det finder man ofte ud af, når man skal låse døren. Noget andet er, at man har glemt sine ting, når man skal ud at rejse. Her er mine bud på de 9 vigtigste ting at huske til rejsen.

TOP 9: Huskeliste til Rejsen

Det er forskelligt, hvad man skal huske, når man skal ud at rejse. Jeg har lavet ni punkter, som jeg har prøvet at glemme, når jeg selv er ude at rejse.

#1 Pas, rejsedokumenter, valuta og VISA

Dette er som regel noget jeg har styr på. Det er dog sket, at jeg er rejst uden pas til både Tyskland og Sverige, hvor man, som dansker i hvert fald, ofte kan være heldig at rejse ind i landet uden problemer.

Man glemmer sjældent disse ting, men det er også fordi, at de er essentielle for, at rejsen kan fuldføres, når man skal ud for landets grænser.

#2 Kontaktlinser

Ja, det burde også være noget man husker, men har man fået nok med? Hvis du ikke ved, hvor længe du skal være afsted, så husk altid at pakke rigelig med kontaktlinser, hvis du ligesom jeg, har dårligt syn. Det er mega frustrerende at glemme!

#3 Notesblok og bog

Dette er noget af det, som jeg glemmer tit. Det fylder måske også rigeligt, og det vejer også godt til. Nogle rejser ærgrer man sig over, at man ikke har taget sin notesbog eller bog med, da det ikke er altid, at man lige kan anskaffe sig en på det tidspunkt, hvor man gerne ville skrive eller læse.

#4 Kamera

Dette er en af de vigtigste ting, når man skal ud at rejse. Bevares kan man nu ofte reddes af, at smartphones er blevet så gode til at tage billeder, men vil man gerne fordybe sig i at tage perfekte billeder til at forevige sine minder, så er dette en topprioritet for mig.

#5 Smartphone og oplader

Jeg tror aldrig, at jeg har hørt om nogen, som har glemt deres smartphone, når de skal ud at rejse. Derimod er opladeren muligvis den genstand, som der oftest bliver glemt. Dette gælder både når man skal rejse ud og hjem.

#6 Chromecast

Når jeg endelig husker den, så har min chromecast reddet mig i mange vigtige situationer. Der er kommet så mange fede apps, som gør denne medieafspiller uundværlig, hvis man vil streame film, serier eller tv-kanaler på et TV. Du kan læse mere om, hvordan dette fungerer på dette blogindlæg: Opsætning af Chromecast

#7 Strandhåndklæde

Eller bare et håndklæde generelt. Hvis du skal rejse på hotel, så er der ofte nogle man kan bruge. Dette gælder dog ikke strandhåndklæder, og det er træls at skulle have pungen op af lommen på grund af et håndklæde.

#8 Badetøj, underbukser og sokker

Jeg husker altid alt mit fede tøj først. Det jeg glemmer oftest, er også noget af det mest uundværlige: Badetøj, underbukser eller sokker. Hvem har ikke prøvet at glemme det, når man skal ud at rejse?

#9 Ørepropper

Dette er en helt ny ting for mig. Jeg har aldrig tænkt over at sove med ørepropper, før jeg havde nogle med på festival i år. Jeg sov som en sten både til Smukfest og Roskilde Festival, grundet et par simple og billige ørepropper. Dette vil jeg helt klart anbefale til folk, som bliver forstyrret af larm, når de rejser.

Dette var min liste over, hvilke ting, som jeg synes er uundværlige til rejsen. Når det så er sagt, kunne der mindst komme et punkt mere på: Toilettaske! Den er heller ikke sjov at glemme.

Tak til avXperten

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til avXperten, som via støtte har gjort denne artikel mulig. Hos avXperten kan man finde et kæmpe udvalg af opladere, kabler og andre gadgets, som kan være uundværlige, når man skal ud at rejse.

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skø…
Læs mere
Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere