Tips Til Flyrejsen Med Børn

Går din næste rejse til et sted, du planlægger at flyve til? Har du også børn med? Så står du foran lidt af en udfordring. Kombinationen med børn og flyrejser kan nemlig være lidt af en udfordring, især hvis dine børn er små.

En sådan flyvetur kan lige pludselig komme til at føles som en meget lang en af slagsen, hvis børnene bliver utilfredse, græder og er irritable. Desværre kan dette ofte blive tilfældet, da børn ofte finder en flyvetur lang og kedelig.

Dog er der en række ting, man som forældre kan tage med på turen, så den foregår langt mere gnidningsfrit, både for børn og voksne.

Vær ude i god tid

Det kommer næppe som den store overraskelse, at det hele bare tager længere tid, når man har et lille kuld børn med. Ligeledes kan sådan en udrejsedag være ret så stressende, hvilket kun bliver værre, hvis man også er forsinket.

Derfor, husk at være i god tid, tag en dyb indånding og accepter, at tingene bare tager længere tid.

Snacks

Det er rigtig godt at kunne “bestikke” sine børn med snacks under turen. Dog skal du huske, at disse snacks ikke skal være fyldt med sukker. Glemmer du det, så ender du bare med at have børn, der er helt oppe og køre på sukker, hvorefter de bliver trætte og ugidelige så snart sukkerets virkning forsvinder.

Husk hyggen!

Det bedste der kan ske under en flyvetur er, at børnene simpelthen tager sig en god og lang lur. For at optimere dine chancer for at dette sker, så anbefaler vi klart, at du tager en pude og dyne med, så de rigtigt kan ligge og hygge sig.

Ha’ underholdning klar

Den næstsidste ting, som du skal huske til flyveturen, er at medbringe en form for underholdning til børnene. Dette kunne eksempelvis være en tablet, hvor du på forhånd har downloadet dine børns yndlingsfilm eller serie.

Fokuser på barnet

Skulle det ske, at ingen af ovenstående ting virker, og helvede bryder løs med gråd, så er du nødt til at omfavne situationen. Når det først er sket, så er der ikke det store du kan gøre ved det. Det hjælper bestemt ingenting at stresse over de øvrige passageres dømmende blikke.

Fokuser i stedet på at trøste og distrahere dit barn, og lad være med at tænke på alt muligt andet. I øvrigt har rigtig mange allerede været i din situation, og vil derfor alt andet lige vise forståelse og sympati for situationen.

Tak til Net2Kompagniet
Tak til Net2Kompagniet for deres støtte i forbindelse med denne artikel. Hos Net2Kompagniet kan du blandt andet finde plast vinduer.

Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere
Selvom man ikke umiddelbart forbinder Danmark med storslået natur, så betyder de…
Læs mere
Island er fuld af unikke naturoplevelser og en natur, som vi ikke kender til i&n…
Læs mere
Færøerne er et populært turistmål for danske turister. Det er især naturen på Fæ…
Læs mere
På Grønland er hovedsproget måske ikke overraskende grønlandsk, selvom Grønland …
Læs mere
Med en placering midt i Nordatlanten  er det begrænset, hvor mange valgmuli…
Læs mere
Skal jeg veksle i banken eller kan jeg tage mine kroner med, når jeg skal på fer…
Læs mere