Er Bulgarien Turen Værd I 2019?

Billede: Billede: Pixabay.com

Det er Januar, i Januar er der mange der booker deres ferie, og du har måske overvejet at tage på ferie i Golden Sands eller Sunny Beach i Bulgarien. Er du ung eller familie? så kommer jeg ind på hvordan det er.

Især her efter at man nok helst ikke så gerne vil tage til tyrkiet eller til egypten mere for at få en god og billig ferie, så er sunny beach og bulgarien et godt og sikkert valg når det kommer til temperaturer. Jeg har snakket med folk der har været der der i Maj, Juni, juli og slut august til september.

Her er min første take away.

Sent maj kan være rigtig godt at tage sted med børn. Det er enormt billigt fordi det er før sæsonen starter, og børn kan godt lide under alt for varmt. Det er dog sådan at selve byen Sunny Beach ikke rigtig er en rigtig by, uden for sæsonen, så du skal forvente en by der også er ret kedelig at rende rundt i. Byen starter først rigtig op engang i Juni.

Hvis du på den anden side går til august og måske også i starten af september, så kan det altså være alt for varmt at være afsted. Her er det ikke en overraskelse hvis du oplever en hel uge med +40 grader.

Ud fra de interviews vi har lavet omkring bulgarien, vil det være at du skal gå efter en tidlig sæson.

Det er således at Bulgarien er et rigtig sikkert valg når det kommer til pris, og hvor meget du får for pengene.

Her er mit andet takeaway.

Lad være med at stole for meget på hotellernes antal af stjerner. Isåfald så gå efter enten 4 eller 5 stjerner. Det er ikke for at skulle lyde for snobbet, men det kan godt blive FOR ringe et hotel, hvis du går ned til 3 stjerner, og 2 stjerner hotellerne minder mest af alt om mareridt du vil høre om i Ekstrabladet "se billederne her".

et godt 4 stjerner hotel er Evrika Beach Club Hotel

Dernæst kan vi anbefale at kigge efter Royal Barcelo, Majestic Beach Resord, Emeral Bech Resort eller Ibero Star Beach Resort.

Denne artikel var bragt i samarbejde med Avxperten, som via økonomisk hjælp har gjort det muligt for mig at bringe dig dette blogindlæg. Avxperten er en fantastisk webshop hvor du blandt andet kan købe et nyt hdmi- dvi eller display port kabel. Hvis du prøver at bestille derfra, vil du opleve at de nok også er en af de hurtigste butikker på nettet til at levere.

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skø…
Læs mere
Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere