De 10 Bedste Skilande I Europa

Er du i tvivl om, hvor den næste skitur skal gå hen? Der er masser af lækre skidestinationer, som man kan køre til, hvis man bor i Danmark. Se vores bud på de 10 bedste skilande i Europa.

Vi er desværre ikke blevet velsignet med bjerge i Danmark. Den eneste reelle mulighed for at stå rigtigt på ski i Danmark er på den nye Copenhill i København. Den har vi ikke prøvet endnu, men vi er ret sikre på, at den ellers imponerede konstruktion, ikke overgår nogle af følgende lande.

Top 10: Ski-destinationer i Europa

Der er mange forskellige måder at tage på skiferie på. For vores vedkommende er det en blanding af det sportslige, men også god tyroler-afterski er i højsædet. Vi har derfor sat Østrig øverst på listen, hvilket der nogle gange er lidt delte meninger om.

Det gode ved denne liste er, at alle destinationer ligger i en kort afstand, og mange af destinationerne kan man køre til, hvis man gerne vil det.

  1. Østrig
  2. Norge
  3. Italien
  4. Frankrig
  5. Schewiz
  6. Sverige
  7. Tyskland
  8. Spanien
  9. Finland
  10. Danmark (Copenhill)

Vi kan roligt sende vores anbefalinger til at stå på ski i en af ovenstående lande. Der gemmer sig en masse skjulte skatte rundt om i Europa og i korte afstande fra Danmark. Dette var vores bud på de ni bedste lande + Danmark, men hold øjnene åben. Der er flere muligheder end man lige tror for at finde gode skilande i Europa.

Vi kender ikke rigtigt til Copenhill endnu, men vi har prøvet at undersøge det nærmere. Læs mere om det her: Hvad er Copenhill (opdateres)

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se et kæmpe udvalg af elektronik som en billig DVD afspiller, el løbehjul, kabler, USB modems, Routere og meget, meget mere på deres store webshop.

Selvom det er et ørige, så har de masser af ting at byde på og du vil bestemt ik…
Læs mere
Nordlyset har altid været genstand for forundring. I hele vore historie har menn…
Læs mere
Den Gyldne Cirkel er navnet på en tur, man kan komme på, når man besøger det skø…
Læs mere
Bulgarien er et rigtig smukt og varmt land at rejse til og Golden Sands er ingen…
Læs mere
Verna er Bulgariens tredje største by efter Sofia og Plovdiv. Varna har en del …
Læs mere
Island er kendt for en række ting. Den blå lagune, storslået natur, vulkaner og …
Læs mere
Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere