De 10 Bedste Skilande I Europa

Er du i tvivl om, hvor den næste skitur skal gå hen? Der er masser af lækre skidestinationer, som man kan køre til, hvis man bor i Danmark. Se vores bud på de 10 bedste skilande i Europa.

Vi er desværre ikke blevet velsignet med bjerge i Danmark. Den eneste reelle mulighed for at stå rigtigt på ski i Danmark er på den nye Copenhill i København. Den har vi ikke prøvet endnu, men vi er ret sikre på, at den ellers imponerede konstruktion, ikke overgår nogle af følgende lande.

Top 10: Ski-destinationer i Europa

Der er mange forskellige måder at tage på skiferie på. For vores vedkommende er det en blanding af det sportslige, men også god tyroler-afterski er i højsædet. Vi har derfor sat Østrig øverst på listen, hvilket der nogle gange er lidt delte meninger om.

Det gode ved denne liste er, at alle destinationer ligger i en kort afstand, og mange af destinationerne kan man køre til, hvis man gerne vil det.

  1. Østrig
  2. Norge
  3. Italien
  4. Frankrig
  5. Schewiz
  6. Sverige
  7. Tyskland
  8. Spanien
  9. Finland
  10. Danmark (Copenhill)

Vi kan roligt sende vores anbefalinger til at stå på ski i en af ovenstående lande. Der gemmer sig en masse skjulte skatte rundt om i Europa og i korte afstande fra Danmark. Dette var vores bud på de ni bedste lande + Danmark, men hold øjnene åben. Der er flere muligheder end man lige tror for at finde gode skilande i Europa.

Vi kender ikke rigtigt til Copenhill endnu, men vi har prøvet at undersøge det nærmere. Læs mere om det her: Hvad er Copenhill (opdateres)

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se et kæmpe udvalg af elektronik som en billig DVD afspiller, el løbehjul, kabler, USB modems, Routere og meget, meget mere på deres store webshop.

Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere
Selvom man ikke umiddelbart forbinder Danmark med storslået natur, så betyder de…
Læs mere
Island er fuld af unikke naturoplevelser og en natur, som vi ikke kender til i&n…
Læs mere
Færøerne er et populært turistmål for danske turister. Det er især naturen på Fæ…
Læs mere
På Grønland er hovedsproget måske ikke overraskende grønlandsk, selvom Grønland …
Læs mere
Med en placering midt i Nordatlanten  er det begrænset, hvor mange valgmuli…
Læs mere
Skal jeg veksle i banken eller kan jeg tage mine kroner med, når jeg skal på fer…
Læs mere