Alternative Sommerferier

Billede: Canva

Hvis du er typen, der de sidste mange år har taget 1-2 ugers charterferie i de samme lande og de samme områder, så kender sikkert til følelsen af, at der snart skal ske noget nyt. 2 uger ved en pool på Mallorca kan hurtigt blive relativt trivielt og ensformigt. Det vil vi inspirere dig til at lave om på!

Der findes nemlig en masse fantastiske alternativer til den sommerferie, du er vant til. I denne artikel vil vi gennemgå 5 af dem.

1. Glamping

Synes du at ideen om camping i ødemarken lyder fantastisk, men samtidig stopper udsigten til primitive forhold og et fugtigt telt dig? Så er Glamping svaret.

Glamping er en luksusudgave af camping. Du får de fede elementer fra camping, altså den friske luft, friheden, roen og elementerne, samtidig med at du får den luksus, som du er vant til hjemmefra.

Glamping findes masser af steder i verden, blandt andet i Danmark og Sverige.

2. Husbåd i Amsterdam

Amsterdam er helt klart et besøg værd i sig selv. De hyggelige gader, alternative caféer og dragende kanaler har i mange år udgjort en sand turistmagnet. Hvis du gerne vil opleve byen, men til gengæld ikke orker et generisk hotel, så kan du leje en husbåd!

At bo i en husbåd er en hel unik oplevelse, hvor man får en følelse af at bo midt i byen, ligesom at man bliver vugget i søvn af bølgerne.

3. Surfing i Danmark

De fleste forbinder surfing med en strand på Hawaii. Dog kan du faktisk få lidt samme oplevelse i Danmarks helt egen “Cold Hawaii”, der ligger ved Klitmøller. Klitmøller viser Nordjylland fra sin bedste side, hvor du kan boltre dig i bølgerne på et surfboard.

4. Cykelferie i Norge

Elsker du at cykle? Så skal du naturligvis bruge din sommerferie på en cykel i den norske natur. Det er en voldsomt fed fornemmelse at bevæge sig igennem de norske landskaber på en mountainbike.

Der findes forskellige ruter alt efter, hvor øvet og trænet du er i at cykle i hårde landskaber.

5. Sommerferie på en tømmerflåde

Hvis du virkelig vil gå off-grid, kvitte telefonen og mærke roen, så kan du gå planken helt ud på en tømmerflåde. I Sverige tilbyder de en helt anden form for ferie, hvor man praktisk talt lever på en tømmerflåde. Der er garanteret helt unikke og fantastiske naturoplevelser på tømmerflåden!

Tak til Wellvita
Vi sender et stort tak til Wellvita, der har gjort denne artikel mulig gennem deres støtte. Hos Wellvita kan du finde et stort udvalg af kosttilskud, heriblandt Omega 3.

Island er ganske vidst ikke den største ø i verden, faktisk på ingen måde. Dog v…
Læs mere
Selvom man ikke umiddelbart forbinder Danmark med storslået natur, så betyder de…
Læs mere
Island er fuld af unikke naturoplevelser og en natur, som vi ikke kender til i&n…
Læs mere
Færøerne er et populært turistmål for danske turister. Det er især naturen på Fæ…
Læs mere
På Grønland er hovedsproget måske ikke overraskende grønlandsk, selvom Grønland …
Læs mere
Med en placering midt i Nordatlanten  er det begrænset, hvor mange valgmuli…
Læs mere
Skal jeg veksle i banken eller kan jeg tage mine kroner med, når jeg skal på fer…
Læs mere